Σαρώνει τα βραβεία στην διεθνή έκθεση prowein στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας ο οινοποιητικός συνεταιρισμός Τυρνάβου. Πέρα από το ασημέμιο μετάλιο στα κρασιά το -Εόσμον" και το "Ρόδαινο" , πήρε και τρία χρυσά μετάλλια αυτή τη φορά στα τσίπουρα και συγκεκριμένα στο τσίπουρο με γλυκάνισο, στο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και στο πεπαλαιωμένο "old spirit". Ο πρόεδρος του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Αγησίλαος Ραψανιώτης δήλωσε στo "thessaliatv.gr", πως πρόκειται για σπουδαίες διακρίσεις που δείχνουν τη δουλειά που γίνεται σε βάθος και την ποιότητα των αποοσταγμάτων του Οινοποιείου.

Το ασημένιο στα κρασιά

Τα ασημένια βραβεία για την ποιότητα και τη γεύση κρασιών του πήρε ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου στον διαγωνισμό γευσιγνωσίας που έγινε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης prowein στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις οινικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Ο συνεταιρισμός που συμμετέχει στην έκθεση, μετά από σχετική πρωτοβουλία της περιφέρειας Θεσσαλίας, με αντιπροσωπεία της οποίας επικεφαλής είναι ο πρόεδρος Αγ. Ραψανιώτης απέσπασε τα ασημένια βραβεία για τα δύο νέα κρασιά Εύοσμον λευκό και ροζέ καθώς και για το Ρόδοινο που πάντα κερδίζει βραβεία σε διεθνείς εκθέσεις.

Αν μη τί άλλο τα νέα αυτά βραβεία που έρχονται να προστεθούν στα πολλά που κατακτά ο συνεταιρισμός για τα προϊόντα του αποδεικνύουν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο οινοποιείο που πλέον έχει καθιερώσει υψηλά στάνταρντς παραγωγής.