Ημερίδα με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας (Ηρ. Πολυτεχνείου 3, τρίτος όροφος), και ώρα 10:00 το πρωί.

Η ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο της 18ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας που οργανώνει, από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου, στο άλσος του Παυσιλύπου, η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας Α.Ε., το Κέντρο Εκπαίδευσης Αειφορίας Μουζακίου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τον Φυσιολατρικό Όμιλο Καρδίτσας.

Το πρωί της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, εκπρόσωποι των διοργανωτών, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας κ. Δημήτρης Αραμπατζής, ο Πρόεδρος της ΟικόΣφαιρας και Συντονιστής της 18ης Οικολογικής Γιορτής κ. Σωκράτης Βασιλάκος και ο κ. Ευάγγελος Κατσαρός εκ μέρους της Ομάδας Ημερίδας, παραχώρησαν σχετική συνέντευξη τύπου ανακοινώνοντας το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί.

Από την συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών