Το Fieldbook F60 είναι ένα smartphone με ανθεκτική κατασκευή, το οποίο μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα όσων εργάζονται στη βιομηχανική παραγωγή, καθώς έχει ενσωματωμένο ένα επαγγελματικό barcode scanner στο πίσω μέρος του πλαισίου του. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6 ιντσών, ενώ αντέχει σε χτυπήματα και πτώσεις, στοιχεία που το κάνουν ιδανικό gadget για χρήση εντός της γραμμής παραγωγής.

Το Fieldbook F60 κατασκευάζεται από τη Logic Instrument, μία γαλλική εταιρεία, η οποία θέλει να δώσει στους εργάτες της βιομηχανίας τη δυνατότητα χρήσης μίας συσκευής με 12 φορές περισσότερα pixels από εκείνα που προβάλλει η οθόνη ενός παραδοσιακού mobile terminal. Η ανάλυση της οθόνης του Fieldbook F60 είναι 720x1280 pixels σε αντίθεση με τα 240x320 pixels μίας οθόνης ενός mobile terminal. O Honeywell 1D/ 2D barcode scanner στο πίσω μέρος είναι επαγγελματικών προδιαγραφών και αναγνωρίζει με επιτυχία τους περισσότερους κωδικούς.

Το Fieldbook F60 είναι επίσης εφοδιασμένο με τεχνολογίες 4G LTE, NFC, GPS, Bluetooth Low Energy, Wi-Fi, έχει το δικό του σημείο φόρτισης και αφαιρούμενη μπαταρία, αντέχει σε πτώση από ύψος 1,2 μέτρων, ενώ λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα σε θερμοκρασίες από τους -20 έως και τους +60 βαθμούς Κελσίου. Φέρει, επίσης, πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Η έναρξη της εμπορικής διάθεσης του Android smartphone για τους επαγγελματίες θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.  Δείτε το και στο βίντεο που ακολουθεί.