Η Κωτσόβολος συμμετέχει στη διεθνή έκθεση HORECA 2017 που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”, στην Αθήνα. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Β2Β λύσεις και τα προϊόντα της Κωτσόβολος, που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Η Κωτσόβολος προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: εξοπλισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών κατάλληλο για δωμάτια ξενοδοχείων, όπως, για παράδειγμα, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, επαγγελματικές συσκευές παρασκευής γευμάτων και ροφημάτων, λύσεις ψύξης-θέρμανσης και προγράμματα εξοικονόμησης ρεύματος, καθώς και προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, όπως, για παράδειγμα, Samsung οθόνες προβολής μηνυμάτων με πρωτοποριακό πάνελ-καθρέφτη.

Παράλληλα, η εταιρεία υποστηρίζει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Business Centers με ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καταστημάτων με αφετηρία τα Χανιά, το Ηράκλειο Κρήτης, την Κόρινθο, την Κέρκυρα και τη Λεωφόρο Συγγρού. Μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών προϊόντων και εξειδικευμένοι πωλητές είναι στη διάθεση των πελατών, για να τους συμβουλέψουν, προτείνοντάς τους το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής τους. Συμπληρωματικά, η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, καθώς επίσης και το Τηλεφωνικό Κέντρο με 102 συνεργάτες, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Με αποθήκες 40.000 τ.μ που λειτουργούν 24/7, η παράδοση γίνεται άμεσα μέσω ενός ικανού πανελλαδικού στόλου 151 φορτηγών. Τέλος, η Κωτσόβολος προσφέρει τεχνική υποστήριξη για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με 300 τεχνικούς και εγκαταστάτες σε όλη την Ελλάδα και εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο για κορυφαία brands (HP, Delonghi, LG, Panasonic, JVC). Οι επισκέπτες της έκθεσης HORECA 2017 μπορούν να ενημερωθούν στο booth της Κωτσόβολος (στο Hall 2, περίπτερο Β12) για όλη την γκάμα των επαγγελματικών λύσεων που προσφέρει η εταιρεία. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο b2b.kotsovolos.gr, να καλέσουν το 210 28 99 999 ή να επισκεφθούν ένα από τα 94 καταστήματα της εταιρείας ανά την Ελλάδα.