Η CPI, επίσημος αντιπρόσωπος της BenQ, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τον πρώτο βιντεοπροβολέα Home Cinema DLP 4K UHD LED BenQ Χ12000. Χάρη στο συνδυασμό των τεχνολογιών Philips HLD LED ColorSpark™ & CinematicColor™ μπορεί να παραγάγει με ακρίβεια την εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων DCI-P3 με έως και τρεις φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα οθόνης, ιδανικός για χρήση σε καλά φωτισμένους χώρους.

Με 8.3 εκατομμύρια ξεχωριστά pixels ώστε να εκπληρώνονται πλήρως οι προδιαγραφές 4K UHD της Ένωσης Καταναλωτικών Τεχνολογιών (CTA), o BenQ Χ12000 προσφέρει εκπληκτική οπτική ποιότητα, αναπαράγοντας την αυθεντική εμπειρία ψηφιακού κινηματογράφου με 14 στοιχεία υψηλής ανάλυσης, ένα σύστημα πραγματικού zoom και ειδικές επικαλύψεις χαμηλής σκέδασης στο φακό.

Με την υποστήριξη της μοναδικής σε ανθεκτικότητα τεχνολογίας ψηφιακής επεξεργασίας φωτός (Digital Light Processing, DLP), την τεχνολογία που κέρδισε το 2015 το βραβείο Oscar® και χρησιμοποιείται στο 90% των ψηφιακών κινηματογράφων σε όλο τον κόσμο, ο BenQ Χ12000 προσφέρει μεγάλης διάρκειας ποιότητα εικόνας DLP, με ακριβή χρώματα και κρυστάλλινη ευκρίνεια, που συνδυάζεται με φωτεινή πηγή LED χωρίς την ανάγκη συντήρησης.

Ο νέος βιντεοπροβολέας BenQ Χ12000, καθώς και όλοι οι βιντεοπροβολείς της BenQ είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.