Ο Παναγιώτης Μίλης, ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της Θεσσαλίας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής του τμήματος Marketing της εταιρείας παραγωγής αναψυκτικών, την οποία κατείχε τα τελευταία 17 χρόνια. Σύμφωνα με το Marketing Week, o κ. Μίλης διατηρεί παράλληλα εδώ και αρκετά χρόνια σημαντική δραστηριότητα στον χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών, όπου και προτίθεται να αφοσιωθεί εφεξής.

Όπως είναι γνωστό, μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής των SmartApps.gr, crazydata.net, WeStream.net, MyData.gr και στο πλαίσιο αυτό έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, όπως κορυφαίες θέσεις στο All Times Top 10 Paid Apps in Greece στο App Store της Apple, ενώ έχει λανσάρει καινοτόμες υπηρεσίες συστημάτων διαχείρισης επικοινωνίας.

Ο Παναγιώτης Μίλης γεννήθηκε στο Άργος το 1969. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μarketing. Από το 1999 μέχρι σήμερα διετέλεσε Διευθυντής Marketing στην Βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών EΨΑ Α.Ε Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία και εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες METAL DESIGN A.E, ΓΡΑΦΗ Α.Ε, Κοινοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Πτελεού και σε σημαντικές θέσεις στελέχους και συμβούλου στις εταιρίες LOGIC SYSTEMS ΕΠΕ, DATAVISION EΠΕ, ADVISORS A.E, KEMY. Eίναι πιστοποιημένος εισηγητής και εξεταστής στο ECDL, Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και έχει πολυετή εμπειρία διδασκαλίας ως Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης σε ΚΕΚ, εισηγητής σε σεμινάρια στο Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ), Γενική Γραμματεία Ερευνας & Τεχνολογίας του Υπ. Βιομηχανίας κλπ.