Συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας με τον γ.γ. του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη Marco Dellapuppa και υπεύθυνο εκ μέρους του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου για τη Λάρισα Θωμά Μπακούρα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στη Λάρισα. 

Στη συνάντηση συζητήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ενδεχόμενο υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών αλλά και η συνδιοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο ενός διήμερου ελληνοϊταλικού συνεδρίου επιχειρηματικότητας για τη Θεσσαλία με ενότητες σχετικές με τον αγροτικό τομέα , τον τουρισμό και τον πολιτισμό αλλά και την ενέργεια και τις υποδομές. 

Τέλος, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων για συμμετοχή σε κάποιες εκθέσεις (ζαχαροπλαστικής αλλά και ενέργειας – ανακύκλωσης) με ειδική επιδότηση για τα μέλη.

Παρόντες ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Παπαλέξης , η Γενική Γραμματέας κα Τζήκα Καλλιόπη, η Πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών κα Ζωή Ακριβούλη και ο αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών κ. Ιωάννης Τσιούτσιος καθώς και η Διευθύντρια κα Τσολάκη Αικατερίνη.

Χ.Ψ.