Nέα δράση εγκαινιάζει το Επιμελητήριο Λάρισας προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία στο οικονομικό περιβάλλον.  Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΒΕΛ η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει μία παγκόσμια αναστάτωση με αποτέλεσμα να έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα από το σύνολο των κυβερνήσεων.

Στη χώρα μας η επιβολή αυτών των μέτρων δημιουργεί νέα δεδομένα αλλά και μία σειρά ερωτημάτων και αποριών από επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Το Επιμελητήριο Λάρισας  με στόχο τη στήριξη των μελών του επιχειρεί να συγκεντρώσει αυτές τις ερωτήσεις και οι κορυφαίοι νομικοί και φοροτεχνικοί που συνεργάζονται με το Επιμελητήριο να δώσουν τις απαντήσεις.

Στείλτε τώρα το ερώτημά σας στο email nomika.larcci@gmail.com για νομικά και ασφαλιστικά ζητήματα (το νομικό κομμάτι) forologika.larcci@gmail.com για λογιστικά, φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα (το λογιστικό κομμάτι). Οι συνεργάτες μας θα σας απαντούν στο mail σας και επιπλέον οι σημαντικότερες απαντήσεις θα αναρτώνται καθημερινά  στο site.του Επιμελητηρίου Λάρισας.