Μετά την κυκλοφορία της στέβιας σε υγρή μορφή, σε συσκευασία dispenser, η Βολιώτικη Έψα της οικογένειας Τσαούτου προχωρά στο λανσάρισμα ενός ακόμα κωδικού, που στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των σημείων horeca, των εργαζομένων στο γραφείο, αλλά και του σπιτιού.

Πρόκειται για υγρή στέβια σε συσκευασία μίας μερίδας, 1ml. Το προϊόν αυτό έχει ίδια ακριβώς σύνθεση με αυτό, που περιέχεται στο dispenser, και -σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας - είναι, σε γλυκύτητα, ισοδύναμο μιας κουταλιάς ζάχαρης.
Ο νέος κωδικός θα κυκλοφορήσει σε δύο συσκευασίες, των 50 και των 200 μονάδων, και αναμένεται να είναι στα ράφια των supermarket το πολύ σε ένα μήνα.

Νέα ετικέτα

 

Ταυτόχρονα, η εταιρεία από το Βόλο ανανεώνει το look and feel του brand των light drops. Πλέον, σε κάθε συσκευασία, το λογότυπο θα είναι στα αγγλικά, οι υπόλοιπες αναφορές θα είναι σε ελληνικά και αγγλικά στην μπροστινή πλευρά και τα συστατικά και άλλες πληροφορίες θα είναι σε τέσσερις με έξι γλώσσες, στην πίσω πλευρά, ανάλογα με το μέγεθος της συσκευασίας.
Με αυτό τον τρόπο, θα παράγεται ένα, ενιαίο label για όλες τις χώρες, ώστε και η συσκευασία να είναι η ίδια παγκοσμίως και να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

fnb

*Στη φωτογραφία η υγρή μορφή στέβιας σε λάϊτ drops.