Σε νέα κατηγορία προϊόντων εισέρχεται η Βιολάντα, γνωστή από τα εξαιρετικά μπισκότα που παράγει στα Τρίκαλα. Η θεσσαλική εταιρεία τροφίμων δίνει έμφαση το τελευταίο χρονικό διάστημα και στα προϊόντα με υγιεινό διατροφικό πρόσημο. 

Στα άμεσα σχέδιά της, προκειμένου να διευρύνει την γκάμα των κωδικών της, είναι το λανσάρισμα δημητριακών αλλά και δημητριακών ολικής άλεσης σε έξι διαφορετικές γεύσεις. 

Τα νέα προϊόντα είναι ήδη έτοιμα να κυκλοφορήσουν έως το τέλος του μήνα στο οργανωμένο λιανεμπόριο, όπου αναμένεται να έχουν παρουσία στα ράφια όλων των ελληνικών σούπερ μάρκετ. Ήδη έχουν σχεδιαστεί και οι συσκευασίες και είναι θέμα χρόνου να τοποθετηθούν στην αγορά. 

Τα συγκεκριμένα δημητριακά θα κυκλοφορήσουν σε συσκευασίες των 370 γραμμαρίων. Στα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι δεν περιέχουν λιπαρά, τεχνητά αρώματα και γεύσεις. Στα ράφια θα βρίσκονται τα δημητριακά καλαμποκιού χωρίς προσθήκη ζάχαρης, καθώς και τα δημητριακά καλαμποκιού με μέλι. 

Διαθέσιμα θα είναι επίσης τα δημητριακά βρώμης ολικής άλεσης, τα δημητριακά βρώμης με μαύρη σοκολάτα, τα δημητριακά βρώμης με μούσλι καθώς και τα δημητριακά βρώμης χωρίς προσθήκη ζάχαρης. 

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Γιώργο Λαμπίρη foodreporter)