Νέο προϊόν spread ταχινιού με κόκκους ρυζιού Όλη την γκάμα των προϊόντων σε χαλβά, ταχίνι και ζαχαρώδη σνακ παρουσιάζει στην γερμανική έκθεση σνακ ISM 2023 η θεσσαλική βιομηχανία χαλβάδων, Matis Bros (γνωστότερη ως Μάτης), δίνοντας έμφαση σε ένα νέο προϊόν που λανσάρει στην κατηγορία του ταχινιού, το spread ταχινιού με κόκκους ρυζιού. "Είναι ένα νέο προϊόν που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, εδώ, στην ISM, και θα είναι διαθέσιμο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό σε ατομικές μερίδες", αναφέρει ο κ. Μάτης.

Η Matis Bros, που εδρεύει στα Τρίκαλα, πέρα από την παραγωγή των παραπάνω προϊόντων παράγει και κασέρι, το οποίο εξάγει σε αρκετές χώρες, εστιάζει στην ενίσχυση των πωλήσεων του εξωτερικού. "Με τα προϊόντα χαλβά έχουμε μια παρουσία στο εξωτερικό σε χώρες όπως Αυστραλία και Γερμανία, και στόχος είναι αυτή η παρουσία να αυξηθεί". Όπως σημειώνει, με αφορμή και τη συμμετοχή στην ISM, η Matis Bros θα στοχεύσει σίγουρα στην Γερμανία, με όχημα και το νέο προϊόν στο ταχίνι.

Τα προϊόντα της Matis Bros είναι διαθέσιμα στις μεγάλες αλυσίδες super market σε τοπικό επίπεδο στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ενώ τις περιόδους που παραδοσιακά οι πωλήσεις χαλβά ενισχύονται, όπως είναι για παράδειγμα η Σαρακοστή, η εταιρεία ενισχύει τις τοποθετήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Έχοντας δομήσει τη δραστηριότητά της στην κατηγορία των ζαχαρωδών γύρω από τον χαλβά, η Matis Bros επενδύει πλέον και στο ταχίνι. Ειδικότερα, προχωρά στην αγορά νέων μηχανημάτων για ανανέωση εξοπλισμού και επέκταση των εγκαταστάσεων, προκειμένου να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα projects που έχει στα σκαριά. 

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες απo FNB Daily)