Mία εξαιρετική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας έλαβε χώρα την Κυριακή στη Λάρισα, από την βιομηχανία ζυμαρικών Κίκιζας η οποία διατηρεί την μονάδα παραγωγής της στο 5ο χλμ. Λάρισας – Φαρσάλων.

Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης συνεπικουρούμενοι από την ιδιοκτησία της εταιρείας  πραγματοποίησαν εργασίες αναμόρφωσης και καλλωπισμού στον αύλειο χώρο τριών Δημοτικών Σχολείων της Λάρισας (16ου, 32ου) στην συνοικία Νεράϊδα και στον Άγιο Κωνσταντίνο (5ο).

Από νωρίς το πρωί, με μεράκι, επισκεύασαν και έβαψαν τοίχους, παγκάκια και κάγκελα κάνοντας αγνώριστα τα σχολικά συγκροτήματα. 

Παρών και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αλέξανδρος Κίκιζας ο οποίος τόνισε ότι «οι δράσεις της εταιρίας έχουν ως στόχο την ενεργή συνεισφορά, την περιβαλλοντική αφύπνιση και προώθηση του εθελοντισμού».

Στον χώρο του σχολείου υπήρχε κέτερινγκ ενώ βρέθηκε και το Melissa on the road, η κινητή καντίνα της εταιρείας, προσφέροντας στους εργαζόμενους μακαρονάδες Melissa σε δύο από τις πιο δημοφιλείς συνταγές, με κιμά ή σάλτσα ντομάτας.

Από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων παραβρέθηκε και χαιρέτισε την πρωτοβουλία ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σούλτης.

Ζ.Η.