To ακίνητο ιδιοκτησίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων (πρώην ΕΑΣ), στην οδό Ιουλιέτας Αδάμ στο κέντρο της πόλης, όπου στεγάζονταν κάποτε τα γραφεία της Ένωσης καθώς και το συνεταιριστικό σούπερ μάρκετ, μισθώθηκε εξ΄ολοκλήρου, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, στη γνωστή αλυσίδα παιδικών και βρεφικών ρούχων Οrchestra.

H συγκεκριμένη επιχείρηση, που αριθμεί περισσότερα από 70 καταστήματα στην Ελληνική επικράτεια, διαθέτει ήδη κατάστημα στα Τρίκαλα στην οδό Βύρωνος.

Προφανώς επίκειται μεταστέγαση καθώς το ακίνητο της ΕΑΣ εκτείνεται στο ισόγειο και σε δύο ορόφους, συνολικού εμβαδού περίπου 900 τ.μ.

Ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν το ετήσιο μίσθωμα να ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, ενώ το σχετικό ντηλ έγινε από γνωστή εταιρεία Real Estate που συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες για την μίσθωση κατάλληλων χώρων.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΑΣ Τρικάλων έχει ήδη καταφύγει στο άρθρο 106β για να προστατευτεί από τους πιστωτές της λόγω χρεών. Επομένως τα έσοδα από το σχετικό μίσθιο θα καταλήξουν προφανώς στις τράπεζες ή άλλους πιστωτές μειώνοντας σχετικές οφειλές.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr