*Του Νίκου Ρούπακα, Director για τα εκπτωτικά κέντρα στη Bluehouse

Το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία είναι γεγονός: το Fashion City Outlet θα ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Νοεμβρίου, φιλοδοξώντας να γίνει ένας νέος προορισμός μόδας και ψυχαγωγίας τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες της.

Είναι γνωστό ότι οι καταναλωτές της Θεσσαλίας αγαπούν τη μόδα και αναζητούν νέες εμπειρίες αγορών και διασκέδασης. Το Fashion City Outlet έρχεται να τους προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές. Στα περισσότερα από 70 καταστήματά του θα διατίθενται κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές μάρκες επώνυμων ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ, καθώς και κομψά υποδήματα και μοντέρνα αθλητικά ρούχα, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές, όλο τον χρόνο. Μια σειρά εστιατορίων και καφέ, μαζί με ένα κατάστημα Media Markt, ένα σουπερμάρκετ Bazaar, έναν σύγχρονο πολυκινηματογράφο Village Cinemas με τρεις αίθουσες, και μια μεγάλη παιδική χαρά Volta Fun Town με εξειδικευμένο προσωπικό, θα προσφέρουν μια ευχάριστη ολοήμερη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για έναν συνδυασμό αγορών και ψυχαγωγίας, μοναδικό στην Ελλάδα. 

Άλλωστε, σήμερα, οι αγορές σε εκπτωτικά κέντρα δεν είναι όπως κάποτε: οι καταναλωτές δεν περιορίζονται πλέον σε αθλητικά ρούχα και τζιν, αλλά έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κομψά, μοντέρνα ρούχα σε χαμηλότερες τιμές. Κορυφαίες μάρκες, όπως Boss, Brooks Brothers και Καλογήρου, κάνουν την είσοδό τους στα εκπτωτικά κέντρα και προσελκύουν πελάτες που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές. Τα καταστήματα του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν μια ενημερωμένη γκάμα προϊόντων από προηγούμενες σεζόν καθώς και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικές συλλογές, για κάθε εποχή και κάθε περίσταση.

Λόγω της διαφοροποίησής του ως εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο, το Fashion City Outlet αναμένεται να προσελκύσει καταναλωτές από ολόκληρη τη Θεσσαλία, οι οποίοι προηγουμένως αναζητούσαν περισσότερες επιλογές και καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο ή επισκέπτονταν καταστήματα σε πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Με αυτόν τον τρόπο, θα συμβάλει στη διατήρηση του διαθέσιμου εισοδήματος στην περιοχή. Εκτός από τους κατοίκους, το Fashion City Outlet απευθύνεται σε Έλληνες και μη ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη Θεσσαλία και τις γειτονικές περιοχές, οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με έξυπνες αγορές. Άλλωστε, διεθνώς, τα εκπτωτικά κέντρα αποτελούν προορισμό για τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για τη μόδα.

Η αυξημένη εμπορική κίνηση και δραστηριότητα στην περιοχή μεταφράζεται σε αυξημένα δημόσια έσοδα, θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Έχουν ήδη επενδυθεί 9 εκατομμύρια ευρώ για τη ριζική ανακαίνιση και τη λειτουργική επανατοποθέτηση των υφιστάμενων χώρων. Το Fashion City Outlet δημιούργησε πάνω από 300 θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της ανακατασκευής, ενώ πρόσφατα έτρεξε μια ενημερωτική καμπάνια για την πρόσληψη 600 νέων συνεργατών στα καταστήματα που θα φιλοξενεί. Για όλες τις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται στο Fashion City Outlet, έχουμε δεσμευτεί να δώσουμε προτεραιότητα στις αιτήσεις των κατοίκων της περιοχής, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανεργίας. Επιδιώκουμε, επίσης, να προσεγγίσουμε τοπικούς επιχειρηματίες και όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη Θεσσαλία και να δημιουργήσουμε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες. Και, φυσικά, θέλουμε να συμπράξουμε με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της περιοχής για να βρούμε τρόπους να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Το Fashion City Outlet θα προσφέρει μια νέα εμπορική και ψυχαγωγική εμπειρία. Η ανάπτυξη και η λειτουργία του θα έχει απτά οφέλη τόσο για την τοπική αγορά, όσο και για τους κατοίκους της Θεσσαλίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Θεσσαλία θα καλωσορίσει το Fashion City Outlet, όταν θα ανοίξει τις πόρτες του τον επόμενο μήνα.

*Ο κ. Νίκος Ρούπακας