Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία από τις 1.500 και άνω διαθέσιμες θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα να ανελιχθούν επαγγελματικά στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρας, προσφέρει ο «Ikos Resorts». 

Το τμήμα ανθρώπινου του Ομίλου που με αφετηρία τη Χαλκιδική επεκτείνεται στην Ελλάδα και σύντομα στο εξωτερικό, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη «ημέρα καριέρας» καλώντας τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν τα βιογραφικά τους από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λάρισας και να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας για τη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και το επαγγελματικό τους μέλλον.

Οι «ημέρες καριέρας» του Ομίλου ξεκίνησαν στα τέλη Οκτωβρίου από την Κω, όπου τον Απρίλιο του 2019 ανοίγει τη νέα μονάδα του, το Ikos Aria και συνεχίστηκε σε οκτώ συνολικά πόλεις, στην Πάτρα, στο Αγρίνιο, χθες στον Βόλο, σήμερα σε Λάρισα και Κοζάνη, έπεται αύριο η Καστοριά και τα Ιωάννινα (7/12) και ολοκληρώνεται στην Κομοτηνή στις 12 Δεκεμβρίου.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω και περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους. Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση του Ομίλου περιλαμβάνει σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικές εξέλιξης. 

Γιώργος Νούλης (Ελευθερία)