Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποιείται η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), αύριο, Κυριακή, 23 Απριλίου 2017, στις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial.

Εκτός από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα μιλήσουν ακόμη ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Κώστας Μπίτσιος, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ, Αχιλλέας Νταβέλης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα τιμηθούν οι πρώην πρόεδροι του ΣΘΕΒ, Ηλίας Βαλαβάνης, Ευριπίδης Χαρμάνης, Νικόλαος Ρώμνιος και Απόστολος Δοντάς, για την προσφορά τους τόσο στο Σύνδεσμο, όσο και στη βιομηχανία και το επιχειρείν της Θεσσαλίας. 

Το «παρών» στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν εκπρόσωποι της πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλίας, αλλά και του συνόλου των κοινωνικών εταίρων.