O Μανόλης Παπαπολύζος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DDB, θεσσαλικής καταγωγής από τα Τρίκαλα, συνεχίζει στο τιμόνι της ΕΔΕΕ μετά και τις χθεσινές αρχαιρεσίες, που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΔΕΕ την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, 77 ψήφους  σε σύνολο 103 εκπροσώπων – μελών της Ένωσης – που προσήλθαν στη Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο “Semiramis”.

Ο Μανόλης Παπαπολύζος έχει διατελέσει πρόεδρος της ένωσης τις διετίες 2005-2007, 2007-2009, 2013- 2015 και  2015-2017 και πλέον συνεχίζει την θητεία και για την επόμενη διετία, καθώς μετά τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΔΕΕ ήταν εκλόγιμος και σε αυτές τις αρχαιρεσίες. 

Ο Μανόλης Παπαπολύζος ξεκίνησε την καριέρα του στη διαφήμιση το 1981, έχοντας ήδη αποκτήσει τον πρώτο του πανεπιστημιακό τίτλο στα Οικονομικά, την Κοινωνιολογία και τη Στατιστική. Μετά την απόκτηση ΜΒΑ με εξειδίκευση στο Marketing, επέστρεψε στην Ελλάδα. Μεταπήδησε στο δημιουργικό, εξελίχθηκε σε Δημιουργικό Διευθυντή και ανέλαβε σταδιακά τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου της εταιρίας. Στη διάρκεια της εργασίας του στο δημιουργικό τμήμα τιμήθηκε με πληθώρα βραβείων δημιουργικότητας σε Διεθνή και Ελληνικά Φεστιβάλ. Κατέχει επίσης τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. στις συγγενείς εταιρίες Tempo/OMD Hellas και OMIKRON

Η σύνθεση του ΔΣ. της ΕΔΕΕ για την διετία 2017 -2019 καθώς και οι Διοικούσες Επιτροπές των Τομέων της Ένωσης αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.