MyFlat Larisa: 65 επιπλωμένα διαμερίσματα για φοιτητές

MyFlat Larisa: 65 επιπλωμένα διαμερίσματα για φοιτητές

Ένα νέο προϊόν στον τομέα της μεσοπρόθεσμης μίσθωσης στην πόλη της Λάρισας βρίσκεται σε εξέλιξη στην οικοδομή της οδού Γουλιανού 14. Πρόκειται για τον επανασχεδιασμό και εκ βάθρων ανακατασκευή υφιστάμενης οικοδομής, και την μετατροπή της σε κατοικίες για φοιτητές και νέους επαγγελματίες. Το project αναμένεται να παραδοθεί εντός του καλοκαιριού και φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την έννοια της φοιτητικής στέγης, στην αγορά της Λάρισας, καθώς πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο έχει ήδη πετύχει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα studios, στα οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία, την λειτουργικότητα και την αρχιτεκτονική. Το κτήριο το οποίο θα ονομάζεται ‘MyFlat Larisa’, βρίσκεται δίπλα στην κοίτη του Πηνειού , πολύ κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο και στον υπεραστικό σταθμό των ΚΤΕΛ. Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής θα αποτελέσει πόλο έλξης για φοιτητές αλλά και νέους επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν διαμερίσματα προσαρμοσμένα στις καθημερινές τους ανάγκες.

Το ‘MyFlat Larisa’ θα διαθέτει 65 επιπλωμένα διαμερίσματα – studios και διάφορες παρεχόμενες υπηρεσίες όπως χώρο στάθμευσης ποδηλάτων, πλυντήρια, αποθηκευτικούς χώρους, φύλαξή από εταιρεία security και άλλα. Τα studios θα ενοικιάζονται ‘all inclusive’, δηλαδή το ενοίκιο θα συμπεριλαμβάνει τους λογαριασμούς του ρεύματος της, ύδρευσης και του internet, γεγονός το οποίο απαλλάσσει τον ενοικιαστή από τα διαδικαστικά των μηνιαίων πληρωμών και συγχρόνως του δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει ακριβώς τα συνολικά του έξοδα, χωρίς εκπλήξεις.

Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί σύμπραξη των εταιρειών OFFICETWENTYFIVEARCHITECTS, με 20 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας στον χώρο της αρχιτεκτονικής, του design και των κατασκευών στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο την Γερμανία και την Κύπρο και του ομίλου MY FLAT που από το 2018 έχει κατακτήσει το χώρο των φοιτητικών κατοικιών και μετρά ήδη 110 all inclusive διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι δύο εταιρείες έχουν μακρά μεταξύ τους συνεργασία και εμπειρία στην αγορά και ανάπτυξη ακινήτων θέτοντας υψηλές προδιαγραφές στον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής και διαχείρισης παρόμοιων έργων σε και πλέον μεταφέρουν το πετυχημένο εγχείρημα και στην Λάρισα.
Πρόκειται για μία επένδυση η οποία θα εισάγει ένα νέο προϊόν στον τομέα της μεσοπρόθεσμης μίσθωσης στην Λάρισα και αναμένεται να δημιουργήσει κίνητρα στην αγορά, υγιή ανταγωνισμό και ανάπτυξη.

Facebook Like
Tο thessaliaeconomy.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.