Εκλογές στην Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, την προσεχή Κυριακή 3 Νοεμβρίου, για την ανάδειξη νέας διοίκησης του τραπεζικού ιδρύματος από την οποία αποχωρεί ο εκτελεστικός γενικός διευθυντής Μπάμπης Φύλλος (παλιός περιφερειακός Θεσσαλίας της Γιούρομπανκ) ο οποίος δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα επιλέγοντας να συνταξιοδοτηθεί. 

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν από τις 11.00 έως τις 20.00 στον ημιόροφο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ και δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη των οποίων η εγγραφή έχει οριστικά εγκριθεί μέχρι και από την συγκαλούμενη Γενική Συνέλευση, δηλαδή όσοι έχουν εξοφλήσει την υποχρεωτική μερίδα μέχρι και 27/6/2019

Να σημειωθεί πως κάθε συνέταιρος διαθέτει ένα δικαίωμα ψήφου για κάθε 50 συνεταιριστικές μερίδες. (από 51-100 διαθέτει δύο κλπ)

Οι υποψήφιοι

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους να σημειωθεί πως υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρισμένο σε δύο διακριτά μέρη. Στο πάνω μέρος περιλαμβάνονται τα ονόματα των υποψηφίων για το ΔΣ και οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν από έναν έως τέσσερις σταυρούς. Υποψήφιοι για τις 7 θέσεις των τακτικών μελών είναι:

Δεληγιάννης Θωμάς

Ευαγγελόπουλος Μιλτιάδης

Κανδύλας Απόστολος

Κορομπίλης Ιωάννης

Μεσσήνης Κων/νος

Μυλωνάς Αριστοτέλης

Παπακώστας Γεώργιος

Σιατήρας Λάμπρος

Ψαχούλας Ορέστης

Το κάτω μέρος του ψηφοδελτίου περιλαμβάνει τους υποψήφιους για τα δύο εκτελεστικά μέλη του ΔΣ που θα διευθύνουν την λειτουργία του Πιστωτικού Ιδρύματος. Εδώ τα μέλη που θα ψηφίσουν μπορούν να βάλουν από 1 εως 2 σταυρούς. Υποψήφιοι είναι:

Βόμβας Φοίβος

Μπούκης Γεώργιος

Μπούσδρας Σωτήριος

Τουρναβίτης Παναγιώτης

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr