Η διαταγή πληρωμής αποδεικνύει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών μόνο καλές δεν είναι. Γίνεται λόγος για αθέτηση γραπτών συμφωνιών και οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες η δικηγορική εταιρεία Ν. Αγαπηνός «η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του. Ήδη κατόπιν αιτήσεως της «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας. Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δέσμευσε τους λογαριασμούς και της  "SK Κτηνοτροφική" με την οποία ο γνωστός καλλιτέχνης επενδύει στον αγροτοδιατροφικό τομέα και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα.

Η απάντηση του ποπ σταρ

Από την Αυστραλία στην οποία βρίσκεται για περιοδεία και επιστρέφει σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρει για το θέμα:

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ»

Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς»

Η δέσμευση πάντως των τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών του Σάκη Ρουβά και οι αγωγές που έχουν ήδη κατατεθεί από τον επικοινωνιολόγο- μάνατζερ και άνθρωπο που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και την διαφήμιση Κωνσταντίνο Καφίρη εις βάρος του πρώην συνεργάτη του αλλά και η γεμάτη νόημα απάντηση του Σάκη Ρουβά αποδεικνύουν ότι ο δικαστικός «πόλεμος» μεταξύ των δύο, μόλις ξεκίνησε…