Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα, στις 4:15 το απόγευμα, θα φιλοξενήσει διαδικτυακά, σε διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ., τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, σε μία διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για τη Βιομηχανία».

Την ίδια όμως ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), ότι δηλαδή την Δευτέρα στις 4:15 το απόγευμα, "θα φιλοξενήσει διαδικτυακά, σε διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ., τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, σε μία διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για τη Βιομηχανία".

Και όμως κανείς δεν ψεύδεται.

Πως εξηγείται λοιπόν ότι ο κύριος Σκυλακάκης θα συμμετάσχει σε δύο ξεχωριστές συνεδριάσεις διαφορετικών συμβουλίων την ίδια ώρα;

Μαγεία;

Σίγουρα η μαγεία της τεχνολογίας και η μεγαλοψυχία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ο οποίος για να μην χαλάσει το χατίρι κανενός, προφανώς είπε, είμαι όλος δικός σας, θα μιλήσω στις 4:15, εκμεταλλευτείτε με επικοινωνιακά όπως θέλετε.

Όλα αυτά υπό το μειδίαμα και την απορία του για ποιο λόγο η Θεσσαλία αποδεκατίζει τις επιχειρηματικές της δυνάμεις σε δύο συνδέσμους και όχι σε έναν ομοούσιο και ισχυρό φορέα.

Κατά τα άλλα οι συνδικαλιστικοί ταγοί της θεσσαλικής βιομηχανίας δηλώνουν φιλελεύθεροι αποτάσσοντας την γραφειοκρατία και τον κρατισμό.

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr