Την κατηγορία nuts ενισχύει η θεσσαλική εταιρεία Όλυμπος - Αφοί Παπαγιάννη, που εδρεύει στη Λάρισα, με το λανσάρισμα νέας σειράς spread ξηρών καρπών.

“Έχει ξεκινήσει η διανομή των κωδικών και μέχρι τέλος Οκτωβρίου υπολογίζουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί η πλήρης τοποθέτησή τους στα ράφια”, αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος εξαγωγών, Βασίλης Μπατάλας, ο οποίος τονίζει πως η συγκεκριμένη σειρά ολοκληρώνει την γκάμα της εταιρείας στην κατηγορία των nuts.

“Καμία άλλη εταιρεία δεν προσφέρει κάτι ανάλογο, είμαστε πρωτοπόροι και καινοτόμοι, γεγονός που το στηρίζουμε και με τα νέα λανσαρίσματα¨.

Όπως υπογραμμίζει, "το feedback που έχει λάβει η εταιρεία είναι πολύ καλό, ενώ σύντομα πρόκειται να τρέξει και η διαφημιστική καμπάνια."

Η εταιρεία στοχεύει σε ενίσχυση της ελληνικής αγοράς, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Μπατάλα, έχει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης, ενώ στρατηγικά στοχεύει να δυναμώσει στην Ευρώπη. “Η Ευρώπη είναι μια ώριμη αγορά και θα επιδιώξουμε μεγαλύτερη επέκταση”.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της εταιρείας, ο ίδιος εκτιμά ότι θα υπάρξει αύξηση στο τζίρο του 2020 συγκριτικά με την περυσινή χρονιά, παρά τις δύσκολες συνθήκες, που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.

INFO - ΓΕΥΣΕΙΣ Φουντούκι Φυστίκι Κάσιους Αμύγδαλο 4 nuts

INFO - ΕΞΑΓΩΓΕΣ Χώρες: 45. Κυριότερες αγορές Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Γαλλία. % τζίρου: 40% .

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Στέλλα Αυγουστάκη FnB daily)