Θα συνεχίσουν να κινούνται ανάμεσα σε τρύπιους δρόμους και σπασμένα φρεάτια, όσοι εργάζονται στην Α΄ΒΙΠΕ του Βόλου. Ο Φορέας Διαχείρισης ενημερώνει πως προχώρησε στην καταγραφή των κακοτεχνιών του οδοστρώματος και της φθοράς των καλυμμάτων των φρεατίων που βρίσκονται εντός της Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου και οι ζημιές αποτυπώνονται έως εξής:

· Συνολικά τ.μ κακοτεχνιών οδοστρώματος: 578,12 τ.μ

· Αναδιάταξη φρεατίων στο σωστό υψόμετρο του οδοστρώματος : 19 φρεάτια

· Κόστος επισκευής από 11.160 έως 25.172 ευρώ αναλόγως την τεχνική εταιρία και τον τρόπο επισκευής.

«Λόγω οικονομικών δυσχερειών (χαμηλή εισπραξιμότητα) η ανάθεση του έργου για την επισκευή των κακοτεχνιών προβλέπεται εντός του έτους και σας συνιστούμε αυξημένη προσοχή κατά την κίνησή σας στο οδικό δίκτυο της Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου» καταλήξει στην ανακοίνωσή του.

Η ίδια ανακοίνωση σημειώνει επίσης ότι σε κοινόχρηστο χώρο της Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου θα πραγματοποιηθεί  η εναπόθεση των κλαδιών ως αποτέλεσμα του καθαρισμού των αύλειων και περιμετρικών χώρων των επιχειρήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φορέα Διαχείρισης της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής.

Όπως ενημερώνει ο Φορέας με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Βόλου θα προχωρήσει στην αποκομιδή τους το Σάββατο 3 Ιουνίου και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι επιχειρήσεις να έχουν εναποθέσει τα κομμένα κλαδιά σε μικρά κομμάτια έως την παραπάνω ημερομηνία, ώστε να είναι δυνατή η αποκομιδή τους.

Λ.Ε.