Ανατροπές στις ψυχαγωγικές μπίζνες του Δήμου Λαρισαίων, στην περιοχή του Αλκαζάρ, φέρνει απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας που αφορούσε στην εκμίσθωση χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ και Παγοδρομίου εντός του «Πάρκου των Ευχών». Η εξέλιξη δικαιώνει την αντιπολίτευση του Δήμου Λαρισαίων η οποία κατήγγειλε εξαρχής και στο σύνολό της τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής. 

Η μίσθωση χώρου είχε συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στις 23 Νοεμβρίου, με την αντιπολίτευση να καταγγέλλει «απευθείας ανάθεση εκμίσθωση σε επιχειρηματία με αλλαγή προς το ευνοϊκότερο των οικονομικών όρων» και τη δημοτική αρχή, μετά τον άγονο πρώτο διαγωνισμό, να ματαιώνει τη δεύτερη δημοπρασία και «λόγω έλλειψης χρόνου» να εκμισθώνει τον χώρο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τονίζοντας ότι «ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες». 

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Ρένα Καραλαριώτου, Κων. Τζανακούλης, Εκτ. Νασιώκας και Ντ. Διαμάντος) με χθεσινή, κοινή, ανακοίνωσή τους ζητούν από τον δήμαρχο Απ. Καλογιάνη με αφορμή και την προηγηθείσα αντιπαράθεση «να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις ύβρεις του προς τις τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων». Ο Δήμος από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης στην Επιτροπή του άρθρου 152 ενώ «σε ό,τι αφορά στα πολιτικά ζητήματα της υπόθεσης που θίγει η ανακοίνωση των τεσσάρων θα απαντηθούν, όταν έρθει η ώρα, στο Δημοτικό Συμβούλιο».