Περίπτερο από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα χρηματοδοτήσουν τα θεσσαλικά επιμελητήρια για επιχειρήσεις τους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην China International Import Expo, που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2019 στη Σαγκάη της Κίνας.

Πρόκειται για περίπτερο 30 τ.μ. στο χώρο τροφίμων και ποτών και το παρέχουν δωρεάν στα μέλη του κλάδου που θέλουν να εκθέσουν.

Η China International Import Expo είναι μια έκθεση η οποία διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, γιατί αποτελεί την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του ίδιου του Προέδρου της Κίνας, ο οποίος και παρευρίσκεται στα εγκαίνια της έκθεσης την πρώτη ημέρα λειτουργίας της.

Στην ως άνω έκθεση, στο χώρο των Τροφίμων και Ποτών, η Ελλάδα συμμετέχει και με εθνικό περίπτερο, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου κάθε χώρα καλείται να παρουσιάσει τον πολιτισμό της, τον τουρισμό, εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες, τις καινοτομίες της και τα τεχνολογικά της επιτεύγματα.

X.Ψ.