Χωρίς ουσιώδεις αλλαγές, όπως αναμενόταν άλλωστε, έγινε η κατανομή των αξιωμάτων και η συγκρότηση του προεδρείου της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας. Σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης, το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΕΕΛ που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

Πρόεδρος παραμένει και για την επόμενη τριετία ο Νίκος Νάτσιος. Αντιπρόεδρος συνεχίζει ο Αστέριος Νάκας. Γραμματέας έγινε ο Ηλίας Κατσιμπογεώργος, ο οποίος στη προηγούμενη θητεία ήταν έφορος δημοσίων σχέσεων, θέση που παίρνει πλέον ο νεοεισελθών στη διοίκηση της Ένωσης Νίκος Κίσσας. Ταμίας παραμένει ο Στέργιος Μάνης και μέλη οι Ευάγ. Κυρίτσης και Ιωάννης Κωστόπουλος. Σημειώνεται πως η κατανομή όλων των αξιωμάτων έγινε με ομόφωνες αποφάσεις.

Υποψηφιότητα Νάκα

Στη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. ελήφθη επίσης η απόφαση να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Αστέριου Νάκα, για την εκλογή του στη διοίκηση της ΠΟΦΕΕ. Οι εκλογές της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν από 7 έως 9 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης. Στις εκλογές αυτές θα μετάσχουν και είκοσι συνολικά αντιπρόσωποι της ΕΦΕΕΛ καθώς η αυξημένη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της, αύξησε και τον αριθμό των συνέδρων κατά 5.

Με πληροφορίες από Γιώργο Νούλη (Ελευθερία)