Μία ακόμα επιχείρηση από εκείνες που έγραψαν την δική τους ιστορία στην θεσσαλική οικονομία, προσφέροντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην τοπική αγορά, βλέπει την περιουσία της να χάνεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης.

Πρόκειται για την βιοτεχνία πλέξης και βαφής υφασμάτων Studio Textil που εδρεύει στις Νέες Καρυές Λάρισας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, οδηγείται σε πλειστηριασμό για οφειλές από δανεισμό με επισπεύδοντα την Alpha Bank.

Στον πλειστηριασμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Λάρισας, πλειστηριάζεται το σύνολο των ακινήτων της επιχείρησης τα οποία βρίσκονται στην έδρα της στο 14ο χλμ. Λάρισας – Φαρσάλων στις Νέες Καρυές Λάρισας. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα βιομηχανικό γήπεδο συνολικής έκτασης 54 στρεμμάτων στο οποίο φιλοξενούνται μονάδες βαφείου υφασμάτων, πλεκτήριο, γραφεία, αποθηκευτικοί χώροι κ.λ.π.

Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται σε 1.380.000 ευρώ, και αφορά στην εμπορική αξία των παραπάνω ακινήτων όπως αυτή εκτιμήθηκε αρμοδίως.

Λ.Ε.

*Φωτό αρχείου