Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», στα πλαίσια επέκτασης της συνεργασίας της με την ελληνική εταιρεία ‘ΟΛΥΜΠΟΣ, έχει προχωρήσει στην εισαγωγή και τοποθέτηση των 100% φυσικών χυμών Όλυμπος στην κυπριακή αγορά.

Σχετικό δελτίο Τύπου της Κυπριακής εταιρείας αναφέρει:

Οι μοναδικές γεύσεις των 100% φυσικών ελληνικών χυμών ΌΛΥΜΠΟΣ με τα κορυφαία μαύρα καπάκια, δροσίζουν και τους καταναλωτές της Κύπρου!

Πρόκειται για 100% φυσικούς χυμούς από ελληνικά φρούτα νέας εσοδείας, με διάρκεια ζωής 30 ημερών. Οι χυμοί Όλυμπος δεν περιέχουν επιπρόσθετα σάκχαρα ή άλλα συντηρητικά και είναι πλούσιοι σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων που τονώνουν και αναζωογονούν τον οργανισμό. Συγκεκριμένα, η εν λόγω γκάμα περιλαμβάνει 6 γεύσεις: πορτοκάλι, εσπεριδοειδή και άλλες γεύσεις που έχουν ως βασικό συστατικό το ρόδι, το ροδάκινο, το καρότο και τη μοναδική γεύση παντζάρι.

Ανακαλύψτε λοιπόν τη δικιά σας αγαπημένη γεύση φυσικού χυμού Όλυμπος μέσα από τις νέες, μοντέρνες και κομψές συσκευασίες του 1 λίτρου και των 250ml, με τα χαρακτηριστικά κορυφαία μαύρα καπάκια, απολαμβάνοντας όλη τη φρεσκάδα των ελληνικών φρούτων στο ποτήρι σας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συνεργασία της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ με την εταιρεία ΌΛΥΜΠΟΣ, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη γαλακτοβιομηχανία στην Ελλάδα, αποσκοπεί στην ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών διατροφικών αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή. Το γεγονός αυτό, επιτυγχάνεται σήμερα μέσω της εισαγωγής προϊόντων ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, όπως οι φυσικοί χυμοί, το κατσικίσιο και σοκολατούχο γάλα, τα γιαουρτοροφήματα κεφίρ, καθώς και μια ευρεία γκάμα προϊόντων βιολογικής αξίας για παιδιά και ενήλικες”.