Σημαντική διεύρυνση της πελατειακής βάσης της πέτυχε το 2017 η εταιρεία παροχής λύσεων και επιχειρησιακού λογισμικού SAP Hellas και μεταξύ των επιφανών πελατών που ανακοίνωσε περιλαμβάνεται και η μεγαλύτερη επιχείρηση της Θεσσαλίας που είναι ο όμιλος "Ελληνικά Γαλακτοκομεία" η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γερμανική εταιρεία λογισμικού σχεδίασε, ειδικά για την Θεσσαλική επιχείρηση, ένα προηγμένο και λειτουργικό ERP που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ομίλου και των επιχειρήσεων που ανήκουν σε αυτόν.

Παρουσιάζοντας την ανάπτυξη της θέσης της στην ελληνική αγορά, η SAP επισημαίνει ότι στο πελατολόγιό της -εκτός από τα "Ελληνικά Γαλακτοκομεία"- προστέθηκαν  μεγάλες εταιρείες, όπως η Βιοχάλκο ΑΕ, o Όμιλος Τιτάν, ο ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ+2,16% ΑΕ, o Όμιλος Μαϊλλης Α.Ε.Β.Ε και o Όμιλος Eurobank.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δυναμική της εταιρείας επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι κατόρθωσε να βελτιώσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά.

Η δυναμική ανάπτυξη  προήλθε σε σημαντικό βαθμό και από τους νέους πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι επιλέγουν συστηματικά λύσεις SAP για την βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών τους και την επίτευξη των στόχων τους προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Συγκεκριμένα, τις λύσεις SAP εμπιστεύτηκαν πέρσι με την επιλογή τους, γνωστές εταιρείες όπως οι: Οικογένεια Στεργίου Α.Ε, Kafea Terra Food & Drinks ΑΕΒΕ, Όμιλος Folli Follie, Dixons South-East Europe – Κωτσόβολος AEBE, Mύλοι Κεπενού ABEE, , ενώ ευοίωνες είναι οι προβλέψεις της εταιρείας για περαιτέρω διεύρυνση της πελατειακής της βάσης κατά το 2018.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr