Απόβαση στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιούν τα φυτικά ροφήματα της θεσσαλικής γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος, με εισαγωγέα την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων του νησιού "Αφοί Πέτρου".

Το δελτίο Τύπου της Κυπριακής εταιρείας αναφέρει σχετικά:

"Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την ελληνική γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ και θέλοντας να ανταποκριθεί σε κάθε νέα διατροφική ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή, η εταιρεία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή για την παραγωγή των γαλακτοκομικών προϊόντων «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ», προχώρησε πρόσφατα στην εισαγωγή των νέων φυτικών ροφημάτων «Καρπός» στην κυπριακή αγορά.

Τα φυτικά ροφήματα «Καρπός», φτιαγμένα από τους καλύτερους καρπούς της ελληνικής γης, είναι χαμηλά σε λιπαρά και θερμίδες, αλλά ταυτόχρονα πλούσια σε φυτικές ίνες, ασβέστιο και βιταμίνες (Β2, Β12, Ε). Είναι κατάλληλα για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ τα συστατικά τους σε συνδυασμό με την ξεχωριστή τους γεύση, τα καθιστούν ως ένα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας ρόφημα.

H εν λόγω γκάμα προϊόντων είναι πλέον διαθέσιμη στα ψυγεία μεγάλων υπεραγορών στην Κύπρο και περιλαμβάνει φυτικά ροφήματα αμυγδάλου με ή χωρίς ζάχαρη ή με κακάο, όπως επίσης ρόφημα με γεύση φιστίκι ή καρύδι. Όλα τα ροφήματα μπορούν να καταναλωθούν με δημητριακά, στον καφέ, ως συστατικό σε συνταγές ή απλά σαν ένα απολαυστικό και υγιεινό ρόφημα.

Απολαύστε λοιπόν τη γεύση της ελληνικής φύσης στο ποτήρι σας μέσα από τη νέα πλήρη σειρά φυτικών ροφημάτων ΟΛΥΜΠΟΣ, αποκλειστικά από ελληνικούς καρπούς.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η συνεργασία της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ με την εταιρεία ΌΛΥΜΠΟΣ, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη γαλακτοβιομηχανία στην Ελλάδα, έχει ως στόχο να προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, όπως είναι τα φυτικά ροφήματα «Καρπός», οι φυσικοί χυμοί, τα γιαουρτοροφήματα κεφίρ, καθώς και μια ευρεία γκάμα κατσικίσιων και βιολογικών προϊόντων."