Ο Βόλος έχει πλέον εντυπωθεί για τα καλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών, οι οποίοι και το τριήμερο που διανύουμε, φαίνεται πως θα κατακλύσουν τα ξενοδοχεία της πόλης και του Πηλίου.

Την ίδια ώρα, η ευκαιρία, για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, που δημιουργεί ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, έχει κινητοποιήσει τα αντανακλαστικά των Βολιωτών που ετοιμάζουν βαλίτσες για δημοφιλείς προορισμούς όπως το Ναύπλιο, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκίδα αλλά και το εξωτερικό.

Όπως λένε οι άνθρωποι του τουρισμού «ανάσες ανανέωσης χρειάζονται πάντα», πόσω μάλλον όταν συνδυάζονται με αργίες, ή με εορταστικές εκδηλώσεις.

Με πληρότητα που αγγίζει το 80% ο Βόλος και το Πήλιο, αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. «Η πληρότητα αγγίζει το 80% στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής» επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης υπογραμμίζοντας πως το βουνό των Κενταύρων είναι ένας προορισμός που βρίσκεται ψηλά στις επιλογές των τουριστών.

thenewspaper.gr