Πέθανε την Πέμπτη, σε ηλικία 74 ετών, ο επιχειρηματίας Σωτήρης Χρυσοχού, ιδιοκτήτης της βιομηχανίας χάρτινης συσκευασίας «Carton Box».

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του εδώ και χρόνια. Το τελευταίο διάστημα ήταν περιορισμένος στο σπίτι του, στον Αλμυρό, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σπίτι δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει.

Ο Σωτήρης Χρυσοχού καταγόταν από τον Αλμυρό. Εισήλθε στον επαγγελματικό στίβο από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία δραστηριοποιούμενος σε διάφορα αντικείμενα και έζησε και στην Αθήνα. Τελικά αποφάσισε να κάνει δική του επιχείρηση και μετεγκαταστάθηκε στον Βόλο όπου γνώρισε τη σύζυγό του και παντρεύτηκε.

Λειτούργησε την πρώτη του επιχείρηση το ’75 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια μετέφερε την επιχείρηση στην περιοχή όπου βρίσκεται σήμερα μεταξύ της Α’ και της Β’ Βιομηχανικής Περιοχής στο ύψος του Σέσκλου.

Οικείοι του ανέφεραν ότι είχε βοηθήσει πολύ κόσμο. Αντιμετώπιζε τους συνανθρώπους πάντοτε με καλοσύνη και για όλους είχε να πει μόνο μία καλή κουβέντα.

Ήταν εργατικός και δραστήριος και δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με το εργοστάσιο μέχρι τέλους, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί η οικογένειά του.

Από τον γάμο του απέκτησε τρία παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και έξι εγγόνια.

Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στον Αλμυρό.

thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Κ.Μ. taxydromos.gr)