Η "Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας" που εδώ και ένα μήνα λειτουργεί με δικό της υποκατάστημα στη Λάρισα, παρουσίασε την πορεία και τους στόχους της μέσα από ένα γεύμα γνωριμίας που παρέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης σε Θεσσαλούς δημοσιογράφους στη Λάρισα.

Η Αθηναϊκή εμπορική εταιρεία παροχής φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, που εξορμά στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα με υψηλές φιλοδοξίες, διαθέτει ήδη 33 σημεία εξυπηρέτησης πελατών μέσα από στρατηγική συνεργασία που έχει συνάψει με την Vodafone.

Κατά τη διάρκεια του 2019 αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω επενδύοντας 16 εκ. ευρώ, με στόχο οι πωλήσεις της να φτάσουν στο τέλος του έτους στα 220 εκ. ευρώ ενώ η κερδοφορία της να αγγίξει τα 5,6 εκ. ευρώ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε για τη συνάντηση αναφέρει τα εξής:

"Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο νέος πάροχος ενέργειας στην πόλη της Λάρισας, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, διευρύνοντας καθημερινά την πελατειακή του βάση στην περιοχή της Θεσσαλίας.

O Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γιάννης Μητρόπουλος μιλώντας σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ανέφερε ότι «το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αποτελεί τον νέο πάροχο στη Θεσσαλία, που με αξιοπιστία, στρατηγικό σχεδιασμό και πάθος, είναι σε θέση να προσφέρει μοναδικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής.

Αποτελώντας τον ιστορικότερο πάροχο της χώρας, ξεκινήσαμε πριν πολλά χρόνια από την πρωτεύουσα, δίνοντας ενέργεια σε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια κι επιχειρήσεις.

Πλέον με το ισχυρό όνομα και την μοναδική εμπειρία που διαθέτουμε έχουμε δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και είμαστε ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα».

Με όχημα την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων και συνδυαστικών πακέτων φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, τα μοναδικά δωρεάν προνόμια για τους καταναλωτές της και τα δυνατά οικονομικά της αποτελέσματα, η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας ενεργειακές λύσεις με προστιθέμενη αξία.

Μέσα από 33 σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτει η εταιρεία στην Θεσσαλία, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου της Vodafone το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα για την περιοχή καλύπτοντας κάθε καταναλωτική ανάγκη.

Για το πρώτο πεντάμηνο του 2019 το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατέγραψε σημαντικά αυξημένα κέρδη και κύκλο εργασιών, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ειδικότερα, για το διάστημα Ιαν – Μάιος 2019 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στα €132,6 εκ., σημειώνοντας αύξηση 63% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 80% και έφτασαν τα €8 εκ.

Παράλληλα, κατά την ίδια περίοδο, τα νέα συμβόλαια σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα ήταν 22.735 σηματοδοτώντας εντυπωσιακή αύξηση 138% σε σύγκριση με το πρώτο πεντάμηνο του 2018.

Το κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο της Λάρισας (Ηρώων Πολυτεχνείου 113) που είναι στελεχωμένο 100% με έμπειρους ενεργειακούς συμβούλους από την τοπική κοινωνία υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες οι οποίοι σε ποσοστό 60% γίνονται πελάτες στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας."

Κ.Τ. thessaliaeconomy.gr