Η ελληνική Pizza Fan ανοίγει πιλοτικά καταστήματα σε Αγγλία και Γερμανία, όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας, Κωνσταντίνος Αντάρας.

"Έχουμε εντοπίσει τα ακίνητα, που μπορούν να φιλοξενήσουν τις υπηρεσίες μας σε Αγγλία και Γερμανία. Τα καταστήματα θα είχαν ήδη ανοίξει αν δεν μεσολαβούσε ο κορωνοϊός, ωστόσο ο σχεδιασμός μας αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο λανσάρισμά μας στην ευρωπαϊκή αγορά εκτός Ελλάδας και Κύπρου", δηλώνει ο ίδιος.

"14 ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ"

"Τη δεδομένη στιγμή έχουμε 83 καταστήματα στην Ελλάδα. Πέρυσι ανοίξαμε 12 νέα καταστήματα και για το 2020 σχεδιάζαμε το άνοιγμα επιπλέον 14. Ο κορωνοϊός δεν έχει μεταβάλλει τα σχέδια για ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Πιστεύω, πως από το Πάσχα και μετά θα έχουμε βρει μια σχετική κανονικότητα, όποτε όλες οι κινήσεις μας τοποθετούνται από τότε και έπειτα", αναφέρει ο κ. Αντάρας.

"ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ DINE IN"

"Είχαμε πιλοτικά ανοίξει dine in καταστήματα σε Γαλάτσι και Λαγονήσι. Ωστόσο η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς το brand έχει συνδυαστεί με το delivery. Επομένως, εγκαταλείψαμε την προσπάθεια", σημειώνει ο ίδιος.

"ΔΕΝ... ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ TAKEAWAY"

"Το 2020 και τις πρώτες ημέρες του 2021 παρατηρούμε, πως δεν τραβάει το takeaway. Oι καταναλωτές είναι φοβισμένοι και δεν θέλουν να κυκλοφορούν, ενώ αποφεύγουν τη φυσική επαφή με το προσωπικό. Επομένως, το takeaway δεν έχει την κίνηση που περιμέναμε", συμπληρώνει ο ίδιος.

"ΑΝΑΠΤΥΞΗ 8,5%"

"Παρά την πανδημία, το 2020 έκλεισε καλύτερα από το 2019 με αύξηση του τζίρου κατά 8,5% Αυτό οφείλεται στην αύξηση του delivery, ενός κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούμαστε εδώ και καιρό. Κάθε χρόνο καταγράφουμε αύξηση του κύκλου εργασιών μας και αυτό προσδοκούμε και το 2021", καταλήγει ο ίδιος.

Nικόλας Ταμπακόπουλος FnB