Στην εποχή που ζούμε όλες οι μεγάλες εταιρείες αθλητικών προϊόντων δίνουν ιδιαίτερη βάση στα αθλητικά υποδήματα. Τα τελευταία χρόνια τα γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο αποτελούν ένα από τα προϊόντα που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε αρκετές ηλικιακές ομάδες. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης κερδίζει διαρκώς έδαφος.

Τα νέας γενιάς υποδήματα κάνουν τη διαφορά και διατίθενται στην αγορά σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων. Προσφέρουν σταθερότητα, αντοχή, στήριξη, κομψότητα, άνεση, ασφάλεια, κράτημα και μείωση σε αθλητές και δρομείς.

Τα Nike Air Zoom Fly 2 διαθέτουν αντικραδασμική προστασία 2ης πυκνότητας, μονάδα Nike Zoom για προστασία υψηλής απόκρισης, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των αθλητών και των δρομέων. Η πλατφόρμα Dynamic Support και οι ασύμμετρες επικαλυπτόμενες φάσες προσφέρουν σταθερότητα σε κάθε βήμα, ενώ το ελαφρύ, διπλό διχτυωτό ύφασμα στο επάνω μέρος χαρίζει καλύτερο αερισμό.

Οι ασύμμετρες επικαλυπτόμενες φάσες χωρίς ραφές, οι οποίες ενώνονται με τα κορδόνια, προσφέρουν άψογη εφαρμογή και άνεση. Επιπλέον, η αντικραδασμική προστασία διπλής πυκνότητας, χάρη στο συνδυασμό πεπιεσμένου αφρού Phylon και Cushlon κάνει τη διαφορά. Η πλατφόρμα Dynamic Support προσφέρει σταθερότητα χωρίς επιπλέον όγκο.

Η μονάδα Nike Zoom στο μπροστινό μέρος, παρέχει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης με χαμηλό προφίλ και η εξωτερική σόλα από καουτσούκ σε μοτίβο waffle, προσφέρει ανθεκτικότητα και πρόσφυση σε διαφορετικές επιφάνειες. Η Nike πρωτοπορεί και στον τομέα του τρεξίματος, κάνοντας τη διαφορά με τα νέα μοντέλα της.