Η φροντίδα της ανθρώπινης επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική στην εποχή μας, όπου η ρύπανση του περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Βρες εδώ τα αντηλιακά Korres, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τα οποία έχουν τις λύσεις για κάθε δερματικό πρόβλημα.

Το Korres After Sun Προσώπου/Σώματος Γιαούρτι, 150 ml είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αυτά τα οφείλει σε τεράστιο βαθμό, στη φυσική του σύνθεση. Το συγκεκριμένο ενυδατικό γαλάκτωμα κυκλοφορεί σε μορφή τζελ και χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς.

Το κύριο δραστικό συστατικό του είναι το γιαούρτι, χάρη στο οποίο ανακουφίζει άμεσα και φροντίζει το δέρμα. Πρόκειται για μια φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, που αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, καταπραΰνοντας άμεσα την κοκκινίλα (ερύθημα) και την αίσθηση «καψίματος».

Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, το οποίο δεν περιέχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Περιέχει εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και μάραθου, τα οποία εμφανίζουν εξαιρετική αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φρεσκάδα της μετά την έκθεση στον ήλιο.

Περιέχει:

Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Dibehenate, Polyglyceryl- 2-Dipolyxydroxystearate, Alumina, Polyglyceryl-3-Diisostearate, Stearic Acid, Tribehenin, Glyceryl Isostearate, Glyceryl Behenate, Polyhydroxy Stearic Acid, Tocopherol.*Ingredients from Organic Farming.