Δες πως η Vichy είναι μια από τις εταιρείες καλλυντικών που κυκλοφορεί κάθε χρόνο στην αγορά καινοτόμα σκευάσματα, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες είναι η χαλάρωση της επιδερμίδας. Η σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η Vichy Liftactiv Derm Source αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα νύχτας, lifting μεγάλης διάρκειας, κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 50ml. Είναι ιδανική για χρήση από γυναίκες μετά τα 40 με κανονική προς μεικτή επιδερμίδα, οι οποίες θέλουν ολοκληρωμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες. Έχει μεγάλη αποτελεσματικότητά και κατά της γήρανσης. Τα εργαστήρια Vichy προτείνουν τη Liftactiv με τεχνολογία Derme Source για ολοκληρωμένη, άμεση και αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας.

Η συγκεκριμένη κρέμα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και όσον αφορά τη μείωση της απώλειας σφριγηλότητας και την αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας. Η έρευνα Vichy διάλεξε τη ραμνόζη ανάμεσα από 50 και πλέον μόρια αντιγηραντικής περιποίησης. Αυτό το φυτικό ενεργό συστατικό σε πολύ υψηλή συγκέντρωση 5%, είναι γνωστό ως το πιο ισχυρό για τη στόχευση ειδικά του Derm Source.

Η Vichy χρειάστηκε έρευνα δέκα ετών, προκειμένου να ανακαλύψει τη δύναμη του DERME SOURCE, της μοναδικής στοιβάδας του χορίου από την οποία εξαρτάται η συνολική αναγέννηση του δέρματος. Η Vichy Liftactiv Derm Source παρέχει προηγμένη αντιρυτιδική και συσφικτική αποτελεσματικότητα για αποτέλεσμα λίφτινγκ μεγάλης διάρκειας. Αυτό έπειτα από χρήση τεσσάρων ημερών. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ξεκούραστη.