Η γρίπη εκδηλώνεται με μια σειρά από ενοχλητικά συμπτώματα, τα οποία δεν εξασθενούν εύκολα αν ο οργανισμός που πάσχει, δεν έχει ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, είναι απαραίτητη η λήψη κάποιων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Το Abc Kinitron Olivaxin Ισχυρή Φυσική Φόρμουλα για την Ενίσχυση του Ανοσοποητικού & Στοματικό Σπρέι, vial 30ml & spray 50ml είναι ένα συμπληρωματικό πακέτο, το οποίο υπόσχεται ένα φυσικό «εμβολιασμό» του ανθρώπινου οργανισμού με μια σειρά από πανίσχυρα φυσικά συστατικά.

Αποτελείται από δύο φιαλίδια, των οποίων τα συστατικά συνεργάζονται άψογα, προκειμένου να πετύχουν την άμεση ενίσχυση και προστασία του ανθρώπινου οργανισμού. Πρόκειται για μια ισχυρή φυσική φόρμουλα, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Αθηνών και περιέχει εκχυλίσματα από 20 ελληνικά βότανα.

Το Olivaxin ενισχύει την άμυνα του οργανισμού προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε απειλητικό προκύψει για την υγεία του. Αποτελείται από δύο φιαλίδια (OLIVAXIN 1 & OLIVAXIN 2) τα οποία λειτουργούν συνεργικά με στόχο την άμεση ενίσχυση και προστασία του οργανισμού. Τα ενεργά συστατικά από εκχυλίσματα ελληνικών βοτάνων έχουν άμεση και αποτελεσματική δράση ενάντια σε όλες τις ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις, όπως επίσης και στο κοινό κρυολόγημα.

Το Olivaxin αποτελεί την ιδανική φυσική λύση για την αντιμετώπιση της γρίπης, των διαφόρων ιώσεων, των εποχιακών λοιμώξεων και του κρυολογήματος που ταλαιπωρούν πάρα πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο. Περιέχει μεταξύ άλλων κρίταμο, αγκινάρα, ελίχρυσο, θρούμπι, γλυκόριζα, θυμάρι, φλοιό λευκής ιτιάς, ρίγανη, δίκταμο, πρόπολη, φύλλα ελιάς και φύλλα αμπέλου.