Ο βήχας είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να προκληθεί από μια απλή αλλεργία, όμως μπορεί να προέρχεται και από ένα κοινό κρυολόγημα ή μια ίωση. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα προϊόντα, (καραμέλες για το λαιμό www.mamacorner.gr/cat/karameles-gia-to-laimo ή σιρόπι), προκειμένου να εξασθενήσει άμεσα.

Το PULMOLL Junior Καραμέλες για παιδιά με Βατόμουρο, Εχινάκεια & Βιταμίνη C, 45 gr προσφέρει γρήγορα και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πρόκειται για φυσικό σκεύασμα, το οποίο δεν περιέχει ζάχαρη και δεν προκαλεί αλλεργίες και άλλες παρενέργειες.

Η συσκευασία τους στο στρογγυλό μεταλλικό κουτί τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες παστίλιες. Με αυτόν τον τρόπο φυλακίζεται το άρωμα τους, εξασφαλίζοντας ότι η γεύση τους παραμένει αναλλοίωτη για μεγάλο χρονικό διάστημα και το άρωμά τους δεν χάνεται, μέχρι να καταναλωθούν (ημερομηνία λήξης τους). Οι συγκεκριμένες καραμέλες για παιδιά ανακουφίζουν τον οργανισμό και καταπολεμούν τον βήχα και τον πόνο στην περιοχή του φάρυγγα και του λαιμού.

Η δοκιμασμένη κάτω από όλους τους απαραίτητους ελέγχους συνταγή τους, περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα συστατικά, ενώ τα υψηλά ποιοτικά τους κριτήρια εγγυώνται γευστική απόλαυση. Οι συγκεκριμένες καραμέλες δεν περιέχουν αντιβιοτικές ουσίες και ζάχαρη.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μην υπάρξει υπερκατανάλωση, αφού σε μια τέτοια περίπτωση ενδέχεται να προκληθεί υπακτική δράση.

Συστατικά:

γλυκαντικά: ισομαλτιτόλη, σιρόπι μαλτιτόλης, σιρόπι σορβιτόλης, γλυκοζίτες στεβιόλης, οξέα ( μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ), εχινάκεια (0,4%), συμπυκνωμένος χυμός φρούτων (0,4%) από μύρτιλλο - κεράσι - βατόμουρο - φραγκοστάφυλο, αρωματικές ύλες, βιταμίνη C.