Τα αντηλιακά Frezyderm  που θα βρεις εδώ αποτελούνται από μία τεράστια γκάμα προϊόντων, με διαπιστωμένη ισχυρή δράση. Συνδυάζουν άμεση και αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και βαθιά περιποίηση του δέρματος. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή τους καλύπτουν τις ανάγκες που παρουσιάζει κάθε τύπος επιδερμίδας. Εφαρμόζονται άνετα από όλες τις ηλικίες ανδρών και γυναικών.

Ένα από τα καινοτόμα προϊόντα που κυκλοφορεί στο εμπόριο η εταιρεία, είναι το SUN SCREEN FACE CREAM SPF 20, μία πουδρέ αντηλιακή κρέμα προσώπου με ισχυρή δράση κατά της ηλιακής ακτινοβολίας, η οποία είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.

Θεωρείται ιδανική για εφαρμογή σε σταρένιες και μελαχρινές επιδερμίδες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καθημερινή βάση από κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία και προστασία στα βλαστοκύτταρα του δέρματος, ενώ θωρακίζει το DNA της επιδερμίδας.

Χάρη στην άμεση δράση της, ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του δέρματος και το προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή. Επιπλέον, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα και καταπολεμάει τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Είναι δερματολογικά ελεγμένο σκεύασμα και δεν περιέχει parabens.

Θεωρείται κατάλληλο για χρήση όλες τις εποχές του χρόνου και μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα σε κάθε φωτότυπο και κάθε τύπο δέρματος. Η συγκεκριμένη κρέμα προσώπου περιποιείται την επιδερμίδα όλων των ηλικιών σε βάθος και της χαρίζει την απαραίτητη προστασία. Για αυτό το λόγο αποτελεί ένα δημοφιλές προϊόν.