Το αντηλιακό προσώπου με χρώμα www.parapharmacie.gr/cat/antiliako-proswpou-me-xrwma είναι ένα προϊόν, που εκτός από αποτελεσματική προστασία του δέρματος από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας, προσφέρει και ένα άριστο αποτέλεσμα στην εμφάνιση.

Το Frezyderm Sun Screen Face Tinted Cream SPF50+ Πολύ Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με Χρώμα διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 50ml. Πρόκειται για ένα έγχρωμο αντηλιακό προσώπου για προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, που παρέχει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες. Το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

Χάρη στην τεχνολογία Second Skin εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία και αφήνει μία βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Χαρίζει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Θεωρείται κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία. Δημιουργεί ένα μοναδικό χρωματικό φιλμ, το οποίο μειώνει τις ατέλειες (ουλές, εγκαύματα κ.ά.) και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.

Έχει μη λιπαρή υφή, η οποία αφήνει μία ματ όψη και μία φυσική διακριτική απόχρωση, κατάλληλη για κάθε χρωματικό τόνο. Είναι κατάλληλο για φωτοευαίσθητα δέρματα, ανοιχτούς φωτότυπους, πρόληψη φωτογήρανσης, δέρμα με ουλές, παλαιά εγκαύματα, σπίλους (ελιές), τατουάζ, προστασία από δυσχρωμίες και πανάδες, λήψη φαρμάκων (π.χ. αντισυλληπτικά, ορμόνες), χρήση μετά από peeling ή laser και άτομα που απαιτείται μέγιστη προστασία για ιατρικούς λόγους.

Έχει μη λιπαρή υφή, είναι δερματολογικά ελεγμένο, ενώ δεν περιέχει parabens. Εφαρμόστε ομοιόμορφα, ικανή ποσότητα του προϊόντος, περίπου μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώστε αμέσως μετά το κολύμπι, την έντονη εφίδρωση ή το σκούπισμα με την πετσέτα.