Τα παιδικά αντηλιακά νέας γενιάς αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους γονείς οι οποίοι θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους από την ηλιακά ακτινοβολία. Η βελτιωμένη σύνθεσή τους κάνει τη διαφορά, χαρίζοντας ταυτόχρονα σε κάθε ευαίσθητη επιδερμίδα και την απαραίτητη φροντίδα.

Το Bioderma Photoderm Kid Milk for Children SPF50+ είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα, το οποίο προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 100ml.

Το δέρμα των παιδιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιο λεπτό, κάτι που το κάνει να προσβάλλεται πιο εύκολα από τις ακτίνες του ηλίου και από τους ρύπους του περιβάλλοντος. Έτσι, χρειάζεται εξειδικευμένη περιποίηση.

Το συγκεκριμένο προϊόν της Bioderma μπορεί να εφαρμοστεί με άριστη αποτελεσματικότητα, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Δεν περιέχει άρωμα ή parabens. Προσφέρει μέγιστη αντηλιακή προστασία έναντι στην UVB ακτινοβολία και εξαιρετική απόδοση έναντι στην UVA ακτινοβολία. Διασφαλίζει την προστασία της επιδερμίδας από το ηλιακό έγκαυμα και προλαμβάνει τις όποιες αντιδράσεις δυσανεξίας του δέρματος.

Χάρη στο αποκλειστικό κατοχυρωμένο σύμπλεγμα Cellular Bioprotection, το οποίο είναι ενισχυμένο με το πεπτίδιο C, ενεργοποιεί την φυσική άμυνα του οργανισμού και παρέχει βέλτιστη προστασία για τα κύτταρα του δέρματος.

Δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι προϊόν υποαλλεργικό, μη φαγεσωρογονο και φωτοσταθερό, ενώ διαθέτει άριστη ανθεκτικότητα. Απλώστε επαρκή ποσότητα πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.