Εδώ θα δείς αντηλιακό προσώπου με χρώμα το οποίο είναι ένα προϊόν, που προτιμούν όλο και πιο πολλές γυναίκες, από τη στιγμή που συνδυάζει την αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και την άριστη εμφάνιση.

Το Korres Κόκκινο Σταφύλι Compact Foundation SPF 50+ Αντηλιακό Make-up σε Mορφή Compact Κατά της Φωτογήρανσης Απόχρωση Light κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 8 γραμμαρίων. Προσφέρει προστασία από τη φωτογήρανση και διατηρεί  λαμπερή την επιδερμίδα. Είναι ένα 3-in-1, silicone-free compact foundation που παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ (UVA / UVB), δράση κατά της φωτογήρανσης, κάλυψη ατελειών, ομοιόμορφο τόνο, νεανική λάμψη και βελούδινο αποτέλεσμα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η πολυδιάστατη δράση του νέου προϊόντος ενισχύεται με ένα αντιοξειδωτικό και ενυδατικό complex φυσικών συστατικών, όπως το εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού με υψηλή ανοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Προέρχεται από μία σπάνια ποικιλία του φυτού, με χαρακτηριστική την κόκκινη σάρκα, αλλά και τον κόκκινο χυμό, που οφείλεται στην πλούσια συγκέντρωση πολυφαινολών, όπως οι ανθοκυανίνες, ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες.

Περιέχει ακόμα βιταμίνη Ε, έλαιο δενδρολίβανου, β-γλυκάνες και πανθενόλη, που αποδίδουν στο τελικό προϊόν εξαιρετικές ιδιότητες προστασίας του δέρματος από τη φωτογήρανση, ενώ εξασφαλίζουν ομοιόμορφο τόνο και φωτεινό αποτέλεσμα.

Η μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει διαφορετικούς τύπους texturizing powders οδηγεί στη βελούδινη, μη-λιπαρή, ελαστική υφή του νέου Compact Foundation SPF50+. Έτσι, επιτυγχάνεται τέλεια αφομοίωση από το δέρμα, εξαιρετική άνεση, ομοιόμορφη κάλυψη και λαμπερό τελείωμα.