Το σιρόπι για βήχα https://www.mamacorner.gr/cat/siropi-gia-bixa είναι το προϊόν που επιλέγουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μικροί και μεγάλοι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ας δούμε μερικές συμβουλές των ειδικών. Αποφύγετε το κάπνισμα, ενεργητικό ή παθητικό και τις πηγές των εποχικών αλλεργιών. Ζεστά ροφήματα ή σούπες θα σας βοηθήσουν, κυρίως η κοτόσουπα και το τσάι από βότανα, που παρουσιάζουν ιδιαίτερα ευεργετική δράση. Κάντε γαργάρες με αλατόνερο για την προσωρινή μείωση του πρηξίματος και του πόνου στον λαιμό και την απομάκρυνση της βλέννας.

Αποφύγετε ροφήματα με καφεΐνη ή αλκοόλ, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε αφυδάτωση, που με τη σειρά της θα χειροτερέψει την κατάσταση του λαιμού. Σε ιατρική βοήθεια θα πρέπει να καταφύγετε όταν έχετε υψηλό πυρετό που διαρκεί πάνω από 24 ώρες ή πυρετό που επανέρχεται.

Το ίδιο ισχύει και όταν ακούτε ένα έντονο σφύριγμα, όταν εισπνέετε από τη μύτη και όταν έχετε βήχα και κιτρινοπράσινα φλέματα που μυρίζουν άσχημα, όταν έχετε βήχα με αίμα και βήχα που διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα. Τέλος, όταν μία σύντομη περίοδος ανάρρωσης ακολουθείται από έντονη επιδείνωση, με ναυτία, εμετό, πόνο στο στήθος ή υψηλό πυρετό.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν οι κατάλληλοι γιατροί, οι οποίοι αφού σας εξετάσουν, θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα σας δώσουν την ενδεδειγμένη θεραπεία. Αυτό ισχύει και για το πιο είναι το κατάλληλο σιρόπι για τη δική σας περίπτωση.