Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τον εφιάλτη της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, η κατακράτηση υγρών και το συσσωρευμένο λίπος κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την όλη κατάσταση από μια ηλικία και μετά. Συνήθως επιλέγονται η σύσφιξη γλουτών https://www.parapharmacie.gr/cat/susfiksi-gloutwn και άλλων σημείων του σώματος, προκειμένου να βελτιωθεί η εξωτερική εμφάνιση.

Το Version Derma Peptide Slim Perfect Αδυνατιστική Κρέμα Σώματος για Σμίλευση & Αντιγήρανση με Τριπλή Δράση, 150ml ανήκει σε μια κατηγορία ποιοτικών προϊόντων, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Έχει την ικανότητα να ρυθμίζει το μεταβολισμό των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα μειώνει την περίμετρο του μηρού και βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Το συγκεκριμένο αδυνατιστικό σώματος υψηλής απόδοσης βοηθά να επιτευχθεί μια πιο αδύνατη σιλουέτα με διαμορφωμένο περίγραμμα, διατηρώντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα σφριγηλή και ενυδατωμένη. Η στοχευμένη του δράση στηρίζεται στο κύριο δραστικό του στοιχείο, το βιο-μιμητικό πεπτίδιο Tripeptide-41 (CG-Lipoxyn), σε υψηλή συγκέντρωση.

Χάρη σε αυτό αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους, επιταχύνει την λιπολυτική δράση των λιποκυττάρων, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη λιπογένεση. Ακόμη, ο συνδυασμός του Tripeptide-41 με επιλεγμένα συστατικά (caffein, genistein παράγωγο σόγιας, Milk Thistle, Aspartame κ.ά.), ενεργοποιεί το μηχανισμό λιποδιάλυσης, μειώνει την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού και επιτυγχάνει σύσφιγξη του δερματικού ιστού.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι κατάλληλη για χρήση σε μπράτσα, μηρούς, στομάχι, γλουτούς και πόδια. Όταν η Peptide Perfect Slim Cream συνδυάζεται με υγιεινή διατροφή και άσκηση, το βέλτιστο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί ακόμα πιο σύντομα.