Δες εδώ πως τα μπιμπερό είναι ένα απαραίτητο μέσο για τη διαδικασία του ταΐσματος των μωρών από ένα σημείο και μετά. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα, γνωρίζουν καλά όλες τις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες που έχει το καταναλωτικό κοινό. Έτσι, προωθούν στο εμπόριο ποιοτικά προϊόντα, τα οποία δίνουν λύση σε όλα τα ζητήματα. Η ασφάλεια και η άνεση είναι τα δύο πιο σημαντικά ζητούμενα στη διαδικασία του ταΐσματος.

Σημαντικό ρόλο παίζει και ο καθαρισμός των μπουκαλιών. Γι’ αυτό το λόγο κυκλοφορούν στην αγορά οι αποστειρωτές μπιμπερό, οι οποίοι διασφαλίζουν την απόλυτη καθαριότητα. Ο Dr.Brown's Ηλεκτρονικός Αποστειρωτής Ατμού για Μπιμπερό αποτελεί ιδανική λύση.

Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός αποστειρωτής ατμού για μπιμπερό και θηλές από την Dr.Brown's, αποστειρώνει έξι μπιμπερό σε μέσα σε δώδεκα λεπτά. Διαθέτει αφαιρούμενο καλάθι και δίσκο αξεσουάρ για αποστείρωση μικροαντικειμένων, όπως θηλές, πιπίλες και θήλαστρα. Επιπλέον, έχει λαβίδα για να μπορείτε εύκολα να αφαιρείτε τα αποστειρωμένα μπιμπερό ζεστά από τον αποστειρωτή, ακόμα και όταν είναι ζεστά.

Είναι πολύ εύκολος στη χρήση. Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού. Ο deluxe ηλεκτρονικός αποστειρωτής ατμού για μπιμπερό της Dr.Brown's δέχεται  έξι μπουκάλια σε τέλεια θέση. Χάρη σε αυτή την καινοτομία, ο ατμός φτάνει και στο βαθύτερο σημείο κάθε μπουκαλιού. Στο δίσκο των αξεσουάρ μπορείτε άνετα να τοποθετείστε πιπίλες, θηλές, θήλαστρα και άλλα μικροαντικείμενα, που μπορείτε να τα αποστειρώστε μαζί με τα μπιμπερό.

Τέλος, η λαβίδα που περιλαμβάνεται, εξυπηρετεί στην τοποθέτηση και αφαίρεση των μπουκαλιών και αξεσουάρ από τον αποστειρωτή χωρίς να χρειάζεται να τα πιάστε με τα χέρια.