Δες εδώ πως η ακμή αντιμετώπιση της είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα κυρίως άτομα που βρίσκονται στην εφηβική ηλικία. Συγκεκριμένα, το 85% των περιπτώσεων είναι έφηβοι. Όμως, αρκετές φορές συνεχίζει να υπάρχει και στην ενηλικίωση.

Αυτό το πρόβλημα επηρεάζει ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος για να υπολογιστεί πόσος χρόνος θα πάρει μέχρι να εξαφανιστεί πλήρως. Οφείλεται κυρίως στην αντίδραση του οργανισμού σε μεγάλες ποσότητες ορμονών (τεστοστερόνη) ανδρογόνων, αλλά και σε βακτήρια ή κοινές αλλεργίες από διάφορα τρόφιμα.

Η FREZYDERM AC-NORM Medilike Effect Type 2 Εξειδικευμένη Κρέμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών, για Μέτρια Ακμή Τύπου 2. Πρόκειται για ένα μη φαγεσωρογόνο προϊόν, χωρίς parabens. Παρέχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση.

Κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 50ml. Ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Η εξειδικευμένη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την αγωγή για την αντιμετώπιση της ακμής, καθώς και μετά την αγωγή για να υπάρξει συντήρηση του αποτελέσματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Δρα χάρη σε έναν καινοτόμο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, τα οποία μιμούνται τα αποτελέσματα της δράσης της κλασσικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της μέτριας ακμής, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών μορίων και τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους. Περιέχει: Bakuchiol, Vitamin C, Sage extract, Niacinamide, Vitex oil, Canadian willowherb και Magnolia extract. Παρέχει αντιακνεϊκή δράση.