Τα αντηλιακά apivita αποτελούν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό μέσο προστασίας της επιδερμίδας για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, που εκτίθενται στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία είτε αυτό συμβαίνει περιοδικά, είτε σε καθημερινή βάση.

Τα σκευάσματα αυτής της εταιρείας είναι φυσικά, καινοτόμα, ασφαλή και σε πολύ μεγάλο ποσοστό αποτελεσματικά. Επιπλέον, πρόκειται για ελληνικά προϊόντα που κάνουν τη διαφορά και προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. Η Ελλάδα έχει μία από τις πλουσιότερες χλωρίδες της Ευρώπης με 5700 διαφορετικά είδη φυτών και 750 μοναδικά ενδημικά φυτά όπως η μαστίχα, το δίκταμο και ο κρόκος Κοζάνης, μεταξύ άλλων.

Πάνω σε αυτά έχει στηρίξει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας της η Apivita. Τα χαμηλά επίπεδα βιομηχανικής ρύπανσης και η ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, επιτρέπουν βιοποικιλότητα και δραστικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής βιολογικής αξίας, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν και στα καλλυντικά.

Τα βότανα που φύονται στον ελληνικό χώρο έχουν υψηλή βιολογική αξία, η οποία είναι αναγνωρισμένη διεθνώς, για αυτό η ελληνική εταιρεία τα χρησιμοποιεί σε όλα τα προϊόντα της.

Έτσι, μπορεί και μετατρέπει την ελληνική χλωρίδα, σε εγχύματα, αποστάγματα και εκχυλίσματα, ενσωματώνοντας όλες τις δράσεις των φυτών στα σκευάσματά της. Τα καλλυντικά της Apivita δεν περιέχουν σκέτο νερό, αλλά εγχύματα από βιολογικά φυτά με σημαντικές αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες. Χάρη σε αυτά προσφέρουν σε όλους τους καταναλωτές ασφαλή και αποτελεσματική προστασία, αλλά και περιποίηση του δέρματος όλο το χρόνο.