Δες πως στις μέρες μας υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί μία γυναίκα να πετύχει τη σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο τομέα των καλλυντικών, κυκλοφορούν στο εμπόριο διάφορα εξελιγμένα σκευάσματα. Επιπλέον, υπάρχουν μερικές προηγμένες τεχνικές, οι οποίες εφαρμόζονται σε πολλά ινστιτούτα ομορφιάς.

Το Thermage CPT είναι μία από αυτές. Αποτελεί την ιδανική μη χειρουργική λύση μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η σύσφιξη και η αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του δέρματος με RF ραδιοσυχνότητες. Δεν απαιτούνται ενέσεις, ενώ χρειάζεται ελάχιστος έως καθόλου χρόνος αποθεραπείας. Είναι μια ενναλακτική μορφή του χειρουργικού λίφτινγκ.

Η συγκεκριμένη τεχνική βασίζεται στην τεχνολογία της μονοπολικής ραδιοσυχνότητας. Επιτυγχάνει αυξημένη και ομοιόμορφη θέρμανση σε μεγαλύτερο όγκο ιστού. Λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά. Προκαλεί αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διέγερση των κυττάρων για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την σύσφιξη της επιδερμίδας.

Η συγκεκριμένη μέθοδος στηρίζεται σε μια νέα προηγμένη λειτουργία δονούμενου χειριστηρίου. Έτσι, προσφέρει ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα και μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης του ασθενούς, Τέλος, η καινοτόμος συσκευή ThermaCool διαθέτει υψηλότερες συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF), οι οποίες δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το αποτέλεσμα είναι η άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας σε συνδυασμό με σημαντική βελτίωση της υφής και του τόνου του που έχει πλέον το δέρμα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μοναδική τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων που διαθέτει η συγκεκριμένη μέθοδος. Έτσι, θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα του κολλαγόνου στον υποδόριο ιστό.