Όλοι μας έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση, όπου πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα ή περισσότερα αρνητικά συμπτώματα εξαιτίας κάποιου κρυολογήματος ή της γρίπης. Η καταρροή, ο πονόλαιμος, ο βήχας και η δύσπνοια είναι τα πιο συνηθισμένα από αυτά.

Το Nasaline είναι ένα μοναδικό, πατενταρισμένο, φυσικό, χωρίς φάρμακο σύστημα ρινικής πλύσης. Θεωρείται ιδανική επιλογή για τη ρινική αποσυμφόρηση. Έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα Σουηδών ωτορινολαρυγγολόγων. Απομακρύνει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες βλεννώδεις εκκρίσεις και κάθε είδους αλλεργιογόνα, από τη ρινική κοιλότητα.

Βοηθάει άμεσα στην αποτελεσματική και ασφαλή ανακούφιση των διάφορων ρινοκολπικών παθήσεων και χρησιμοποιείται για αποσυμφόρηση χωρίς φάρμακα και για πρόληψη από μολύνσεις της ρινικής κοιλότητας. Επιπλέον, πριν από την χρήση ρινικών φαρμάκων (όπως σπρέι και σταγόνες) για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος.

Καθαρίζει και αποφράζει τις ρινικές διόδους, μειώνοντας τον ρινικό ερεθισμό και ενυδατώνοντας τους βλεννογόνους παράγοντες. Τα παιδιά από τεσσάρων έως δώδεκα ετών μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Nasaline Junior μετά από ιατρική συμβουλή.

Το Nasaline αποτελείται από δύο μέρη: τη σύριγγα, και το ρύγχος σιλικόνης, το οποίο είναι συνδεμένο στην άκρη της σύριγγας. Είναι σχεδιασμένο για άμεση επαφή με το δέρμα και εφαρμόζει με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να σφραγίζει τελείως το ρουθούνι. Το κανάλι, μέσα στο ρύγχος, έχει σχήμα κλεψύδρας. Παράγει μια ειδικά στροβιλιζόμενη ροή όταν το διάλυμα εισέρχεται στην ρινική κοιλότητα.

Η πλύση καλύπτει όλη την ρινική κοιλότητα και το διάλυμα εξέρχεται από το άλλο ρουθούνι, χωρίς κατάποση του διαλύματος και της βλέννας.